Bordspellen Café - Den Haag

In het Centrum van Den Haag ligt het gezellige en grote café van Het Spellenhuis. Met drie verdiepingen, duizenden spellen en meer dan negentig plekken om te genieten van de leukste bordspellen!

Kom binnen en wordt warm ontvangen in onze grote spellenwinkel waar wij de klassieke – en nieuwste spellen hebben. Onze Game Gurus geven de beste advies om jouw nieuwe favoriete game te vinden!

Neem de trap omhoog en stap binnen in onze spellenwereld.. met meer dan 600 geopende spellen, heerlijke hapjes & drankjes, heeft het Spellenhuis alles voor het ideale dagje uit!

Reserveren

KOSTEN
Voor €6,- per persoon per bezoek kun je zoveel spellen spelen als je wilt EN krijg je ook nog eens 10% korting op jouw spelaankopen. Vanaf 11 personen betaal je €4,50 per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen ook maar €4,50. De tijdsduur is maximaal 4 uur, maar wil je lang blijven, maak dan kosteloos een nieuwe reservering aan voor de tijd die je langer wilt blijven.

Op vrijdag, zaterdag en zondag rekenen we te allen tijde €6,- per persoon voor het bezetten van een tafel. Dus ook voor het spelen van Trading Card Games of andere spellen die niet uit de Game Library komen.

RESERVEREN
Reserveren kan maximaal 60 dagen vooraf en minimaal 4 uur voor aanvang (Door drukte kan het zijn dat we je reservering niet op tijd zien, in dat geval kun je beter bellen). Je kunt natuurlijk altijd gewoon langslopen om te zien of we plek hebben.

GROEPEN
Wij accepteren groepen tot 10 personen die kunnen reserveren. Ben je met een groep die groter is dan 10 personen, neem dan contact op via reserveren@spellenhuis.nl. 

GAME LIBRARY
Wat is het? De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 500 spellen en het aantal blijft alsmaar groeien.

CATEGORIEEN (CATAN X FACTOR)
De Catan x.. categorieën, aangegeven in de Game Library, laten zien hoe makkelijk/moeilijk een spel is om te begrijpen/uit te leggen. Wij gebruiken dus Kolonisten van Catan, als referentie. Spellen even makkelijk/moeilijk als Catan zijn aangegeven met Catan x1. Spellen met Catan x.1/2 zijn makkelijker en Catan x2 en Catan x3 moeilijker. Deze categorieën hebben ook ieder hun eigen kleur. De gekleurde stickers op de dozen geven aan welke categorie de spellen toebehoren, met hoeveel spelers het spel kan gespeeld worden,, wat de minimumleeftijd en de gemiddelde speelduur is.

Toernooien en Evenementen

Wij hebben verschillende events zoals Meet-ups, Toernooien en Pubquizes. Bij ons zijn bovendien teamuitjes, borrels, verjaardagen, pub quizzes en nog veel meer te organiseren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 18:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 12:00 - 19:00

Game Library

Wat is het. De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 500 spellen en het aantal blijft alsmaar groeien. 

Contact

Torenstraat 142
2513 BW Den Haag

Bel: 0703644782
Email: denhaag@spellenhuis.nl

Het Spellenhuis Den Haag zit gevestigd aan de Torenstraat en is makkelijk te bereiken via Openbaar vervoer of de auto. Op 1 minuut afstand zit de Torengarage gevestigd van Q park. Vanaf de grote markt is het 5 minuten lopen naar ons café en wij krijgen dit jaar nog een tramhalte voor de deur!

Bezoek ons