Bordspellen Café - Haarlem

Op 3 minuten lopen vanaf Haarlem Station zit het knusse & gezellige café van Het Spellenhuis. Kom binnen en voel je meteen thuis in onze gezellig winkel. Zowel onze winkel als café bevindt zich op dezelfde vloer en zitten in elkaars verlenging!

Wij hebben in Haarlem een goede selectie van de beste bordspellen in onze winkel en in ons café meer dan 600 spellen op uit te proberen. De knusse atmosfeer, heerlijke hapjes, drankjes, speciaalbieren en leuke bordspellen zorgen een fantastische dagje uit in Haarlem!

Reserveren

Hoe werkt het?

KOSTEN
Voor €6,- per persoon per bezoek kun je zoveel spellen spelen als je wilt EN krijg je ook nog eens 10% korting op jouw spelaankopen. Vanaf 11 personen betaal je €4,50 per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen ook maar €4,50. De tijdsduur is maximaal 4 uur, maar wil je lang blijven, maak dan kosteloos een nieuwe reservering aan voor de tijd die je langer wilt blijven.

Op vrijdag, zaterdag en zondag rekenen we te allen tijde €6,- per persoon voor het bezetten van een tafel. Dus ook voor het spelen van Trading Card Games of andere spellen die niet uit de Game Library komen.

RESERVEREN
Reserveren kan maximaal 60 dagen vooraf en minimaal 4 uur voor aanvang (Door drukte kan het zijn dat we je reservering niet op tijd zien, in dat geval kun je beter bellen). Je kunt natuurlijk altijd gewoon langslopen om te zien of we plek hebben.

GROEPEN
Wij accepteren groepen tot 10 personen die kunnen reserveren. Ben je met een groep die groter is dan 10 personen, neem dan contact op via reserveren@spellenhuis.nl. 

GAME LIBRARY
Wat is het? De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 500 spellen en het aantal blijft alsmaar groeien.

CATEGORIEEN (CATAN X FACTOR)
De Catan x.. categorieën, aangegeven in de Game Library, laten zien hoe makkelijk/moeilijk een spel is om te begrijpen/uit te leggen. Wij gebruiken dus Kolonisten van Catan, als referentie. Spellen even makkelijk/moeilijk als Catan zijn aangegeven met Catan x1. Spellen met Catan x.1/2 zijn makkelijker en Catan x2 en Catan x3 moeilijker. Deze categorieën hebben ook ieder hun eigen kleur. De gekleurde stickers op de dozen geven aan welke categorie de spellen toebehoren, met hoeveel spelers het spel kan gespeeld worden,, wat de minimumleeftijd en de gemiddelde speelduur is.

Evenementen en Toernooien

Wij hebben verschillende events zoals Meet-ups, Toernooien en Pubquizes. Bij ons zijn tevens teamuitjes, borrels, verjaardagen, pub quizzes en nog veel meer te organiseren!

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 23:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 23:00
Vrijdag 11:00 - 24:00
Zaterdag 11:00 - 24:00
Zondag 12:00 - 19:00

Game Library

Wat is het. De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 600+ spellen en het aantal blijft alsmaar groeien. 

Contact

Kruisweg 60
2011 LE Haarlem

Bel: 023-5313188
Email: haarlem@spellenhuis.nl

Het Spellenhuis in Haarlem is goed te bereiken
met openbaar vervoer en auto. Het Spellenhuis zit op 3 minuten lopen van station Haarlem en 2 minuten lopen van Parkeergarage Station.

Bezoek ons