Reserveren

Vul hier je gegevens in

Hoe werkt het?

 • Kosten
  Voor €6,- per persoon per bezoek kun je zoveel spellen spelen als je wilt EN krijg je ook nog eens 10% korting op jouw spelaankopen. Vanaf 6 personen betaal je €4,50 per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen ook maar €4,50. De tijdsduur is maximaal 4 uur, maar wil je lang blijven, maak dan kosteloos een nieuwe reservering aan voor de tijd die je langer wilt blijven.

  Op vrijdag, zaterdag en zondag rekenen we ten alle tijden €6,- per persoon voor het bezetten van een tafel. Dus ook voor het spelen van Trading Card Games of andere spellen die niet uit de Game Library komen.
 • Reserveren
  Reserveren kan maximaal 60 dagen vooraf en minimaal 4 uur voor aanvang (Door drukte kan het zijn dat we je reservering niet op tijd zien, in dat geval kun je beter bellen). Je kunt natuurlijk altijd gewoon langslopen om te zien of we plek hebben.
 • Groepen
  Wij accepteren groepen tot 10 personen die kunnen reserveren. Ben je met een groep die groter is dan 10 personen, neem dan contact op via reserveren@spellenhuis.nl. Zie ook onze groepdeals:
 • Game Library
  Wat is het? De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 500 spellen en het aantal blijft alsmaar groeien.
 • Categorieen (Catan x factor)
  De Catan x.. categorieën, aangegeven in de Game Library, laten zien hoe makkelijk/moeilijk een spel is om te begrijpen/uit te leggen. Wij gebruiken dus Kolonisten van Catan, als referentie. Spellen even makkelijk/moeilijk als Catan zijn aangegeven met Catan x1. Spellen met Catan x.1/2 zijn makkelijker en Catan x2 en Catan x3 moeilijker. Deze categorieën hebben ook ieder hun eigen kleur. De gekleurde stickers op de dozen geven aan welke categorie de spellen toebehoren, met hoeveel spelers het spel kan gespeeld worden,, wat de minimumleeftijd en de gemiddelde speelduur is.

Spellenhuis Den Haag
Torenstaat 142
2513 BW Den Haag
Tel: 070-3644782
Email: denhaag@spellenhuis.nl

Spellenhuis Haarlem
Kruisweg 60
2011 LE Haarlem
Tel: 023-5313188
Email: haarlem@spellenhuis.nl