Reserveren

Vul hier je gegevens in

Hoe werkt het?

 • Kosten
  Voor €6,- per persoon per bezoek kun je zoveel spellen spelen als je wilt EN krijg je ook nog eens 10% korting op jouw spelaankopen. Vanaf 6 personen betaal je €4,50 per persoon. Kinderen tot 16 jaar betalen ook maar €4,50.
 • Reserveren
  Reserveren kan maximaal 60 dagen van te voren en minimaal 1 uur voor aanvang (Door drukte kan het zijn dat we je reservering niet op tijd zien, in dat geval kun je beter bellen). Je kunt altijd gewoon langs komen om te zien of er nog plek is.
 • Groepen
  Ben je met een groep die groter is dan 20+, neem dan contact op.
 • Game Library
  Wat is het? De honderden bord- en kaartspellen die er voor jullie zijn om te spelen en te testen noemen wij de Game Library. In onze Library zitten rond de 500 spellen en het aantal blijft alsmaar groeien.
 • Categorieen (Catan x factor)
  De Catan x.. categorieën, aangegeven in de Game Library, laten zien hoe makkelijk/moeilijk een spel is om te begrijpen/uit te leggen. Wij gebruiken dus Kolonisten van Catan, als referentie. Spellen even makkelijk/moeilijk als Catan zijn aangegeven met Catan x1. Spellen met Catan x.1/2 zijn makkelijker en Catan x2 en Catan x3 moeilijker. Deze categorieën hebben ook ieder hun eigen kleur. De gekleurde stickers op de dozen geven aan welke categorie de spellen toebehoren, met hoeveel spelers het spel kan gespeeld worden,, wat de minimumleeftijd en de gemiddelde speelduur is.