Groepen/ Bedrijfsuitje/ Borrelen

Op zoek naar een leuke plek voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of borrel? Onze bordspellen café is hiervoor de ideale plek! Met een keuze uit ruim 500 bordspellen is er altijd wat te vinden voor iedereen! Onder het genot van een hapje en een drankje kun je genieten van de gezelligste plek in Nederland!

Unieke beleving voor iedereen

Keuze uit 600+ spellen

Heerlijk eten & drinken

Verjaardag vieren?

Vier je verjaardag bij ons. Wij hebben de leukste party games staan om er een geslaagde dag van te maken. Bij ons eten? Dat kan! We hebben heerlijke pizza en tapasplanken om de avond compleet te maken.

Bedrijfsuitje?

Kom met je bedrijf lekker bij ons borrelen. Wij hebben verschillende speciaal bieren, cocktails en wijnen op de kaart. Het bordspellencafé is de ideale plek om je collega’s beter te leren kennen! Onder het genot van een heerlijk drankje en een fantastisch spelletje is dit één van de gezelligste plekken in Nederland voor een borrel!

 

Pubquiz organiseren?

Kom naar het bordspellencafé en wij organiseren een pubquiz! Deze quiz zal alleen voor jouw team zijn en is te boeken vanaf 30 personen. Wij zorgen voor de hapjes, drankjes en een leuke prijs voor de winnaars!