Magic Commander Den Haag

When

26 January 2024    
18:30 - 22:30

Bookings

Bookings closed

Where

Spellenhuis Den Haag
Torenstraat 142, Den Haag, 2513BW

Event Type

Map Unavailable

Commander night is voor iedereen die graag Commander speelt, of je nu net begonnen bent of al jaren speelt, maar eens tegen wat andere decks wil spelen. De voornaamste regel is: Houd het gezellig!
Bespreek met je tafel hoe sterk iedereens decks zijn, en wat iedereen verwacht van het potje. Zo voorkom je dat mensen een uur lang voor spek en bonen mee doen.

Wat is Commander?

Dit formaat is voor 3/4 spelers per spel en de grootte van het kaartspel is 99 kaarten + 1 commanderkaart. De spelduur voor dit formaat zou ongeveer 20 minuten per speler moeten zijn.

Bij het Commander-formaat draait alles om het kiezen van je held en het bouwen van een kaartspel om hen heen. In dit informele multiplayer-formaat kies je een legendarisch wezen om als je Commander te dienen en bouw je de rest van je deck rond hun kleuridentiteit en unieke vaardigheden. Spelers mogen slechts één van elke kaart in hun kaartspel gebruiken, met uitzondering van basislanden, maar ze kunnen kaarten uit de hele geschiedenis van Magic gebruiken.
Volledige regels staan hier.

Inschrijven

Format: Magic Commander
Ronden: n.v.t.
Tijdlimiet per ronde: n.v.t.
Entree: €3,-
Prijzen: Iedereen krijgt aan het einde 4 stempels + een promo.

Onze Whatsapp-groep

 

Stempels

In het Spellenhuis willen we graag dat iedereen met iets naar huis gaat, daarom hebben we een stempelsysteem. Iedere speler van één van onze wekelijkse toernooien zal in ieder geval met een aantal stempels naar huis gaan zodat je uiteindelijk kunt sparen voor een pakje van jouw favoriete TCG.

Hoe werkt het?
8 stempels = 1 volle kaart. Met een volle kaart kun je een pakje halen van bijvoorbeeld Yu-Gi-Oh of Magic the Gathering. Pókemon kan ook, maar vanwege het prijsverschil, kost die €1,- extra.
Je kunt ook sparen voor grotere prijzen, zoals een boosterbox! Een overzicht hiervan ligt bij de kassa in de winkel.
Let op! Je kunt niet twee halve kaarten combineren tot één hele. Dit kost te veel papier en is gewoon zonde.

 

Bookings

Dit evenement is volgeboekt.