Magic Commander Den Haag

When

6 September 2024    
18:30 - 22:30

Bookings

Bookings closed

Where

Spellenhuis Den Haag
Torenstraat 142, Den Haag, 2513BW

Event Type

Map Unavailable

Commander night is voor iedereen die graag Commander speelt, of je nu net begonnen bent of al jaren speelt, maar eens tegen wat andere decks wil spelen. De voornaamste regel is: Houd het gezellig!
Bespreek met je tafel hoe sterk iedereens decks zijn, en wat iedereen verwacht van het potje. Zo voorkom je dat mensen een uur lang voor spek en bonen mee doen.

Wat is Commander?

Dit formaat is voor 3/4 spelers per spel en de grootte van het kaartspel is 99 kaarten + 1 commanderkaart. De spelduur voor dit formaat zou ongeveer 20 minuten per speler moeten zijn.

Bij het Commander-formaat draait alles om het kiezen van je held en het bouwen van een kaartspel om hen heen. In dit informele multiplayer-formaat kies je een legendarisch wezen om als je Commander te dienen en bouw je de rest van je deck rond hun kleuridentiteit en unieke vaardigheden. Spelers mogen slechts één van elke kaart in hun kaartspel gebruiken, met uitzondering van basislanden, maar ze kunnen kaarten uit de hele geschiedenis van Magic gebruiken.
Volledige regels staan hier.

Inschrijven

Format: Magic Commander
Ronden: n.v.t.
Tijdlimiet per ronde: n.v.t.
Entree: €6,-
Prijzen: Iedereen krijgt aan het einde een Play Booster en een promo

Onze Whatsapp-groep

Wat te doen met mijn oude stempelkaarten

Na de ontvangen feedback en de verandering in standaard booster structuur, hebben wij besloten van de stempelkaarten af te stappen. Je oude kaarten kunnen nog steeds worden ingeleverd voor de sets voor Murders at Karlov Mansion. Wil je er een Playbooster van halen? Dat kan voor €1,- extra (net als een setbooster).

Bekijk hier het complete assortiment aan Magic kaarten.

 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.