D&D One-Shot HL

When

2 March 2023    
18:30 - 22:30

Bookings

Bookings closed

Where

Spellenhuis Haarlem
Kruisweg 60, Haarlem, 2011 LE

Event Type

Map Unavailable

We gaan One Shot Adventures spelen!

Een One Shot Adventure is een avontuur dat in 1 sessie (ongeveer 3 tot 4 uur) wordt uitgespeeld. Onze ervaren Dungeon Masters zullen zorgen voor de voorbereiding en begeleiding. Dit is ook zeer geschikt voor beginners!

Zorg ervoor dat je een setje dobbelstenen meeneemt. Heb je deze niet, kun je ze natuurlijk ook kopen in onze winkel.

Heb je een leuk idee voor een karakter, maak je karakter dan van te voren. Houd er wel rekening mee dat wij spelen met de karakters uit het basisboek (Player Handbook) en met een standard array voor de stats. Een goede tool voor het maken van een karakter is te vinden op https://www.dndbeyond.com/. Heb je geen tijd om een karakter te maken, zullen wij ook een aantal karakters klaar hebben liggen.

Ook is het belangrijk dat je een karakter maakt die graag samen wil werken naar het doel. Als je te veel dwars gaat liggen, is het voor de dm en de rest ook niet leuk.

Mocht je niet kunnen laat het ons dan weten! Zo kunnen we misschien iemand anders blij maken.

Deze week heb je een karakter van level 3 nodig.

Uit respect voor onze vrijwillige Dungeon Masters die deze events mogelijk maken, houden wij bij wie er kort van tevoren afzegt/niet op komt dagen/ te laat komt. Als dit te vaak gebeurt kan het gebueren dat wij je vragen om aan toekomstige events niet meer deel te nemen. De DM’s maken tijd vrij om de oneshots voor te bereiden, en het gebeurt helaas te vaak dat ze met weinig mensen aan tafel zitten, terwijl de inschrijvingen eerder die dag nog vol zaten. Mocht je genoodzaakt zijn om toch af te melden, bel dan naar onze winkel.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.