Game Guru

Misschien word je overdonderd door al die spellen als je The Boardroom binnenkomt maar wij hebben de perfecte oplossing. Laat de Game Gurus je helpen om het juiste spel te kiezen en je op weg te helpen.
Steven
Favoriete spel op het moment: Dominion
Steven
Special Power: Lopende bordspellen Wikipedia. Speelt het liefst een bordspel maar kan je ook goed adviseren.

Dominion: Koop kaarten voor je koninkrijk en verdien punten. Elke keer anders en erg leuk voor 2.
Jordy
Favoriete spel: Photosynthesis
Jordy
Special Power: Kan je betoveren met de meest betoverende zangstem van het rijk. Informeer op eigen risico.

Photosynthesis: De zon schijnt in het bos en de bomen gebruiken dit om te groeien en hun takken in bloei te zetten. In Photosynthesis moet jij er voor zorgen dat jouw bomen het meest zon krijgen en zo de overhand kunnen krijgen in een wereld die eigenlijk keihard is. ​
Patrick
Favoriete spel: Spirit Island
Patrick
Special Power: Brouwt een verrassend goede ale als hij geen spelletjes speelt.

Spirit Island: Spirit Island is een complex en thematisch spel waarin de spelers samenwerken om jouw vaderland te beschermen tegen koloniserende indringers.
Kenny
Favoriete spel op het moment: Azul
Kenny
Special Power: Lasersnijder specialist. Hij voorziet het café van mooie creaties. Volgende project is een bordspel uit hout snijden.

Azul: Lekker een muurtje tegelen van mooie mozaïeken. En als het even kan je tegenstander naaien.
Jesse
Favoriete spel: Dungeons & Dragons
Jesse
Dungeons & Dragons: Leidt een groep helden door donkere kelders en grotten. Versla monsters en redt de prinses....niet helemaal. Als leider van dit spel ben je een meedogenloze Dungeon Master die er alles aan doet om het leven de spelers zo zwaar mogelijk te maken.
Winnie
Favoriete spel: Evolution
Winnie
Special Power: Bordspel verslaving. Als ze niet hoeft te werken, dan schuift ze gewoon aan bij de gasten om een spel te spelen.

Evolution: Darwins theorie wordt op de proef gesteld. Kan jij nieuwe rassen bedenken die overal tegen bestand zijn en overleven.
Scott
Favoriete spel: Scythe
Scott
Scythe: Na de eerste wereld oorlog is de wereld verdeeld en harten zijn gebroken. In dit workerplacement spel moet je werkers aan het werk zetten en constant dreigen met je oorlogmachines. Maar het is geen wargame.
Francois
Favoriete spel op het moment:
Francois
Special Power:
Myrthe
Favoriete spel op het moment:
Myrthe
Special Power:
Jip
Favoriete spel: Agricola
Jip
Agricola: Run je boerenbedrijf zo goed mogelijk. Maar ohjee een slechte oogst, honger en tijd te kort. Kortom veel opties en veel regels. Maar een echte topper!
Lola
Favoriete spel: Above and Below
Lola
Above and Below: Ga op avontuur en zorg dat je de juiste keuze maakt. Zodat je uiteindelijk punten kan verdienen voor je dorpje.
Jouw naam?
Favoriete spel op het moment: alles behalve Monopoly
Special Power: Weet veel van spellen, praat gemakkelijk in grote groepen mensen, laat zich niet gek maken en heeft wat horeca ervaring.

Monopoly: Monopoly is leuk op zijn tijd maar als je echt veel verstand hebt van spellen dan kan je niet bij de klassiekers blijven hangen. Er zijn niet altijd nieuwe Gurus nodig. Heb je interesse informeer dan even bij de balie en laat je CV achter. Wanneer er weer een plekje vrij komt dan weet jij tenminste dat wij aan jouw denken.