Bordspellen verhuur

Huur nu de bordspellen uit ons café
Helaas kunnen we je dezer dagen niet ontvangen in ons bordspellencafé. Maar niet alles is verloren. Je kunt nu games uit onze gamelibrary huren en ze thuis spelen.

Mocht je toch nog bordspellen willen spelen die je normaal gesproken eerst in het bordspellencafé had willen spelen? Kom dan langs in onze winkels en zoek er 1 of meerdere uit om te huren.

Hoe werkt het?
Je betaald 90% van wat hij nieuw kost als borg. Per week betaal je €2,50 huurkosten voor spellen onder de € 25,-. Voor spellen boven de €25,- betaal je € 5,- per week. Zodra je het spel weer terugbrengt, dan krijg je je borg weer terug min de huurkosten. Breng je het spel niet terug, dan gaan we er vanuit dat je het spel wil houden, maar misschien wil je het dan in de winkel omruilen voor een nieuw exemplaar. Maximale huurperiode is 2 weken. Daarna gaan we ervan uit dat je het spel wil houden. Mocht je een spel langer willen lenen dan 2 weken, dan zul je de huur periode moeten verlengen in de winkel.

Hoe kan ik zien welke spellen jullie hebben?
Er zijn genoeg geweldige spellen voor 2 of 3 spelers die nog wachten om door jou ontdekt te worden. Kom langs en blader door onze gamelibrary in de winkels of blader er doorheen in de veiligheid van je eigen huis op onderstaande links. Het kan altijd zijn dat een spel tijdelijk niet beschikbaar is of al is uitgeleend. Je kan altijd naar de winkel bellen of ze een spel voor je apart willen houden om te huren.